finSo, making finance Social
Samenwerken aan de vernieuwing van financiële oplossingen voor consumenten en klein zakelijk

Uitwerken, Distelleren, Definiëren, Integreren en Delegeren

De inzet van finSo bij het realisatie traject van (nieuwe) ontwikkel initiatieven versterkt het project en stimuleert de drive naar succes. Wij kunnen toegevoegde waarde leveren bij de invulling van het ontwerp, de architectuur en de integratie met bestaande processen en systemen.

Met de capaciteit van finSo om bestaande processen en systemen te doorzien, worden oplossingen waar mogelijk gepositioneerd boven op de bestaande systemen voor dienstverlening en producten van de financiële instelling. Op deze manier streven wij ernaar ingrijpende veranderingen / grote investeringen zoveel mogelijk te vermijden.

Wij zijn er een voorstander van om met een Agile aanpak te werken, waarbij de realisatie in meerdere iteratieslagen wordt doorgevoerd. Hierdoor kunnen de bedachte concepten in de praktijk worden getoetst en nog voor productie worden bijgesteld, waarbij tevens het voortschrijdend inzicht m.b.t. de specificatie van de oplossing de ruimte krijgt.

Uitwerken van de oplossing

De samenwerking met finSo, op het gebied van het ontwerpen van de oplossing en de architectuur, geeft versterking aan uw team om zo constructief met elkaar de realisatie tot een succes te maken. Hierbij werkt finSo ook samen met partners die het ontwikkel traject voor hun rekening kunnen nemen. In samenwerking met ons kunt u ervoor zorgen dat uw project met een goede reputatie tot afronding komt.

  • Richting geven aan de deliverables middels het uitwerken van functionele specificaties
  • De oplossing, de componenten en de integratie context inzichtelijk en overzichtelijk maken in een architectuur blauwdruk
  • Aansluiten op (bestaande) technische architectuur / infrastructuur
  • Integratie aspecten adresseren en vastleggen in Interface contracten
  • Kennis over bestaande generieke componenten van derden inbrengen ter bespoediging van de doorlooptijd van het project en risico's te beperking door de inzet van proven technologie
  • Vanuit het netwerk van contacten die finSo heeft opgebouwd snel schakelen en partners aanhaken om gerelateerde zaken te realiseren, zoals voor de bouw, hosting en of een volledig (shared) serivce center.

Om inzichtelijk te krijgen wat finSo voor u kan betekenen, klik dan op het bijpassende gekleurde tabblad

De diensten van finSo

De inzet van finSo betreffende het uitwerken van de oplossing en de architectuur worden tegen een uurtarief aangeboden.

Hierbij is het mogelijk de inspanning van te voren te begroten en hiervoor een bandbreedte beperking af te spreken. De overschrijding van deze bandbreedte wordt tijdig aangegeven en alleen na goedkeuring aangepast.

Informatie aanvragen

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden verder toe te lichten.

Contact opnemen: sales@finso.nl